Costadigitalprint és la marca digital i online d’Impremta Costa, empresa familiar fundada l’any 1964 a Olot (Girona). Des de llavors i fins a l’actualitat, l’empresa ha anat evolucionant juntament amb els avanços que les noves tecnologies han aportat en el sector de les Arts Gràfiques.

Actualment s’utilitzen sistemes d’impressió digital d’alta qualitat i última generació, que permeten obtenir uns resultats òptims en un termini de temps molt reduït, a més dels sistemes d’impressió offset tradicionals, per a treballs de grans quantitats i volums.

Un equip de dissenyadors amb àmplia experiència ofereixen també un servei de disseny gràfic i preimpressió.

L’Impremta Costa compta, a més, amb un servei propi de manipulats, a disposició d’aquells clients que tinguin ja el seu material imprès: laminacions, sleeking (stamping digital), enquadernació amb cola pur, enquadernació wire-o, encolacions amb cola calenta, plegats, fendits, grapats, troquelats, perforats…

L’equip de professionals, expert en disseny gràfic, preimpressió, impressió digital i offset i acabats, garanteix un producte final òptim, acompanyat d’un tracte proper i personalitzat per a cada client.

Costadigitalprint ofereix als seus clients la comoditat de sol·licitar pressupost i obtenir uns excel·lents resultats en els productes finals des de qualsevol lloc. Això és possible gràcies a l’experiència obtinguda després de més de 50 anys treballant en el sector de les Arts Gràfiques.

Més de 50 anys d’experiència ens avalen

Ens trobareu a:

Impremta Costa. S.C.

Av. Europa, 42 – Pol. Ind. Pla de Baix

17800 Olot (Girona)

972 260 341

www.impremtacosta.cat

Demana’ns pressupost a:

info@costadigitalprint.com